Beställ Comviq kontantkort gratis startpaket

Comviq kontantkort kan du beställa gratis via kontantkortstoppen.
Comviq har länge varit den ledande mobiloperatören för både fast pris abonnemang och kontantkort. Täckningen anses vara mycket bra då Comviq idag delar nät med Telia, Tele2 samt  Telenor. Comviq Fast Pris är det billigaste kontantkortet och det bästa kontantkortet.

Comviq kontantkort
Pris: 145 kr - fria samtal, fria mess, 2 GB surf
Pris: 195 kr - fria samtal, fria mess,4 GB surf
Pris: 245 kr - fria samtal, fria mess, 8 GB surf
Pris: 285 kr - fria samtal, fria mess, 20 GB surf

Comviq erbjuder kontantkort med fem olika prisplaner. Varje prisplan passar ett specifikt mobilanvändande. Du väljer mellan Comviq Amigos, Comviq Fast Pris,  Comviq Fast Pris Mini, Comviq Go och Comviq Surf.

Comviq Amigos är perfekt för dig som har många vänner som använder Comviq eller Tele2. Du ringer nämligen gratis och skickar gratis SMS till alla Comviq- och Tele2-mobiler i Sverige. Comviq Amigos fungerar som Comviq Kompis med tillägget att du dessutom ringer billigare till utlandet. Comviq kontantkort är gratis att beställa.

Med Comviq får du låga priser på såväl SMS som samtal till alla mobiltelefoner, oavsett operatör. Den stora skillnaden är att du inte behöver tanka kortet med lika mycket pengar för att få tillgång till gratis mobilsurf.

 

Med Comviq alltid får rabatt på samtals- och SMS-kostnaderna ju mer du tankar ditt kort med. För de flesta av Comviqs kontantkort är det även så att du får fri mobilsurf om du gör lite större påfyllningar.comviq-logo

Comviq kontantkort passar dig som vill ha ett gratis kontantkort som är billigt att ringa, har mycket surf och där sms och mms ingår. Du slipper bindningstid och kan enkelt flytta med ditt gamla telefonnummer från din gamla operatör till Comviq.

Om du är student eller pensionär så får du rabatt hos Comviq.

Comviq kontantkort varianter

  • Comviq Amigos
  • Comviq Fast Pris
  • Comviq Fast Pris Mini
  • Comviq Go
  • Comviq Surf.

Vill du fylla på ditt Comviq kontantkort? Det är enkelt att fylla på ett kontantkort genom att antingen fylla på nätet eller köpa ett Comviq värdebevis i butik. Prislista för samtal, sms, mms och surf kan du se på Comviqs hemsida.

Du vet väl om att du kan jämföra kontantkort på kontantkortstoppen? Vi hjälper dig välja det bästa kontantkortet för just dig!