Beställ Telia Kontantkort Gratis

 

Beställ Telia kontantkort gratis via kontantkortstoppen. Telia har Sveriges bästa täckning. Med Telia får du tillgång till supersnabb surf på ett 4G-nät. Mobilnätet är Telias främst försäljningsargument och man är tveklös den mobiloperatör som investerar mest pengar i sitt mobilnät.

telia kontantkort
99 kr
0,5GB surf
500 sms/mms
100 min samtal/mån
telia kontantkort
0,25 - 6 GB mobilsurf från 99 kr
SMS/MMS ingår
Samtal ingår
 
telia kontantkort
50, 100, 200 eller 300 kr
10 kr/MB
0,69 kr för sms/mms
0,69 kr/min +0,99 kr/samtal

Om Telia

Telia är en del av Telia Sonera, en sammanslagning mellan det finska teleoperatören Sonera och den svenska teleoperatören Telia. Företaget är noterat på OMX Nasdaq. Förutom att använda varumärket Telia äger man även mobiloperatören Halebop. Målgruppen för Telia är företag, privatpersoner och organisationer.

Fördelar med Telia

Det finns flera fördelar med att använda Telia som mobiloperatör. De har Sveriges bästa täckning, så om du inte befinner dig i storstaden är det perfekt. Det är helt gratis att beställa ett startpaket med kontantkort. Kontantkorten har ingen uppsägningstid eller bindningstid så du kan avsluta ditt kontantkort när som helst.

Telias kontantkort

Telia har fyra olika gratis kontantkort som du kan beställa hem; Ladda Komplett, Ladda Allt, Ladda Enkel och Ladda Surf.

Du får en surfmäng på mellan 0,5 GB upp till 6 GB surf. De olika kontantkortet passar olika typer av mobilanvändande.

  • Ladda komplett – För dig som vill ringa och sms obegränsat och välja surfmängd efter behov
  • Ladda allt – För dig som använder telefonen måttligt
  • Ladda enkelt – För dig som vill ladda mobilen med ett lågt belopp varje månad
  • Ladda Surf – För dig som bara vill ha mobilsurf eller komplettera ett annat kontantkort

Detta är gratis telia kontantkort –  startpaket som skickas hem kostnadsfritt och det är först när du aktiverar kortet som du betalar.

Telia kontantkort utomlands är en tjänst som heter Telia refil utland faktura och innebär att du kan använda ditt kontantkort utomlands mot att du vill fakturerad.

Telia Refill är bekvämt eftersom det är samma kostnad oavsett till vilken operatör du ringer eller skickar SMS. Exakt vilket pris du får avgörs av hur mycket du laddar ditt kort med varje månad. Skulle du glömma att ladda ditt kort gäller Telias basprislista.

Att jämföra kontantkort med kontantkortstoppen är något du bör göra innan du väljer kontantkort. Då kan du få ett billigt kontantkort som passar dina behov. Att ringa och ladda kontantkort är något som passar dig som inte vill binda upp dig.

Dagens kontantkort är billiga och det finns många olika varianter.